+38 (099) 955-77-69
+38 (098) 684-61-44

Оренда перевантажувачів в Одесі від Vladislav-D

28-09-2021

Перевантажувачами прийнято називати техніку, яка може працювати в важких умовах, оскільки сам механізм техніки розрахований і відповідає спеціальним для цього вимогам.

Перевантажувачі були розроблені і застосовуються для вантажно-розвантажувальних робіт. Так само, цей тип техніки добре застосуємо в прийомі і переробці металобрухту, на дорожньо-будівельних роботах, вантажних терміналах і не тільки.

Оренда перевантажувача

На сьогоднішній день є кілька видів техніки:

  • На колісному шасі (більш поширена модель)
  • На гусеничному шасі (наприклад, виробництва Caterpillar, Atlas)
  • Стаціонарні моделі.

Перевантажувачі на гусеничному шасі володіють високою стабільністю, стійкі до різних рівнів навантажень, тому що вони мають менший тиск на опорну поверхню і високий рівень підйому, довжину вильоту стріли і глибину виїмки.

Головні технічні характеристики всіх перевантажувачів полягають в наступному: хороша експлуатаційна маса, радіус захоплення вантажу, вантажопідйомність, розмір грейфера, його довжина і кількість ярусів. Перевантажувачі наділені міцними стрілами зі сталі з найменшою кількістю зварювальних швів, які знижують ризик вигину і скручування при навантаженнях. Перевантажувач може повертатися навколо своєї осі, а рама в обов'язковому порядку повинна бути укомплектована противагами, це і дає стійкість техніки.

Крім цього, будь-якого виду перевантажувачі можуть бути додатково оснащені навісним обладнанням, воно допомагає значно підвищити продуктивність. Наприклад, озброївши машину навісними ножицями, можна використовувати її для різання крупногабаритного металобрухту. Для зведення колодязів і котлованів перевантажувач споряджається спеціальними копаючими грейферами.

На сьогоднішній день, в даному сегменті, представлений досить широкий вибір техніки цього типу. Компанія «Vladislav-D» представляє Вашій увазі оренду перевантажувачів за доступною ціною, на вигідних умовах оренди. В арсеналі компанії є не тільки перевантажувачі, а й інша спецтехніка, яку можна замовити не тільки в Одесі, а й у Києві, Харкові, Дніпрі і т.д.

Чому варто замовляти оренду перевантажувача у Vladislav-D

Компанія в даному сегменті існує досить давно, має досвід, має свій автопарк з технікою, яка завжди знаходиться в ідеальному, готовому стані. Також, орендуючи перевантажувач або будь-який інший вид транспорту, до нього завжди прикріплюється досвідчений водій-машиніст. У договір оренди завжди вносяться побажання клієнта, і вони враховуються в подальшому, і це пряме підтвердження того, що ми команда професіоналів, і любимо справу, якою займаємось.

Vladislav -D - орендуємо спецтехніку, з урахуванням всіх нюансів і побажань кожного клієнта!