+38 (099) 955-77-69
+38 (098) 684-61-44

Вигідна оренда автокранів від Vladislav-D в Одесі та області

30-09-2021

Оренда автокрана від Vladislav-D по Одесі і області, а також Києву, Дніпру і не тільки - це вигідна пропозиція, оскільки застосовується автокран в самих різних ситуаціях, і не тільки в будівельній галузі.

Автокран МАЗ-5334 10Т

Завдяки своїй універсальності автокран можна застосовувати в будівництві стін, особливо коли на кожен поверх робочим можуть доставлятися всі потрібні матеріали, включаючи розчин для кладки. Ще він корисний під час перенесення бетонних блоків, адже вручну їх перемістити неможливо. Також з його допомогою можна проводити підйом людей на будь-яку висоту для самих різних цілей. Комунальні служби також вдаються до оренди автокрана в разі дефіциту власної техніки. Плюс до всього це хороший помічник у прокладанні інженерних комунікацій - труб, в тому числі. Завдяки своїй маневреності та стійкості, кран без зусиль зможе виконати будь-яке завдання і пройти по різних дорогах, навіть самим вибоїстих.

Але для замовлення автокрана потрібно точно знати, який саме Вам необхідний, щоб не переплачувати за те, що, в дійсності, використовуватися не буде. Саме з цих міркувань важливо знати, що береш.

Особливості та типи автокранів

Автокрани, на відміну від іншої техніки, - це маневрені самохідні підйомні механізми, що націлені на перенесення габаритних вантажів, вага яких повністю залежить від технічних ресурсів, а саме:

  • Стале шасі
  • Тип, різновид виносу та висоти підйому стріли
  • Характеристики вантажопідйомності машини.

Фахівці розрізняють кілька видів такої техніки, і кожен вид залежний від кількості моторів, які змушують працювати всі механізми. Автокрани поділяють на:

  • Одномоторний (автомобіль і підйомний механізм починають працювати за допомогою ДВС)
  • З різними приводами (техніка, в якій у кожного механізму є свій двигун - механічний, електричний, гідравлічний або змішаний).

Ну і, звичайно, всі сучасні автокрани оснащують кількома пристроями безпеки з вбудованим приладом фіксації характеристик - "чорний ящик".

Оренда автокрана в компанії Vladislav-D

Послуги оренди автокрана в Одесі - це найкращий вихід, якщо необхідна подібна техніка, адже купувати автокран дорого, невигідно, особливо якщо він потрібен не на тривалий час. Адже, насправді, більшість підприємств навряд чи можуть дозволити собі купити подібну техніку. Компанія Vladislav-D надає в оренду автокрани віком не більше 5 років для будівельних компаній, які дбайливо ставляться до своїх грошей. Насправді, співпрацювати з нашою компанією дуже вигідно. До особливостей і переваг співпраці можна віднести:

  • Мінімальне замовлення техніки - один місяць
  • Автокран орендується разом з досвідченим водієм
  • Є всі необхідні документи, що дозволяють проводити відпвідні роботи
  • Працює техніка тільки на паливі замовника
  • Замовити оренду техніки можна по телефону і в режимі онлайн
  • Є особистий великий автопарк з технікою, так що буде з чого вибрати
  • Менеджери компанії, в разі потреби, дають всю необхідну інформацію, а також допомагають підібрати найбільш відповідну техніку для кожного клієнта.

Скориставшись орендою автокрана в компанії Vladislav-D, ви зможете швидко та в строк закінчити всі необхідні роботи.